The oneness retreat

Transform fear to freedom

WAT EEN VERADEMING ALS JE KLAAR BENT MET ANGST, WEES VRIJHEID.

Je hebt waarschijnlijk net als ik heel veel aan jezelf gewerkt, je bent succesvol, je neemt je ontwikkeling serieus en toch heb je het gevoel dat je nog niet op 100% speelt. Sommige verborgen griezelige kruipende oude angsten duiken af en toe op, wat leidt tot gevoelens van frustratie, vastzitten, alleen en niet genoeg voelen.

Wat als je daarmee voor altijd klaar zou zijn?

Het is omdat je nog steeds reageert op oude overtuigingen en je ze kent en nu is het tijd om er definitief afscheid van te nemen. Voel totale vrijheid, betreed het veld van oneindige mogelijkheden. Als je resoneert met leiderschap als in verantwoordelijk zijn voor je eigen leven en niet wacht tot de externe omstandigheden veranderen, dan is dit misschien iets voor jou.

Ik ben op zoek naar (misschien slaperige maar) leeuwen die klaar zijn voor hun volgende niveau van dienstverlening en de angsten en de illusies ervan doorbreken. Een toevluchtsoord voor de changemakers, de vrije agenten om het leven als volledig vrij te ervaren. Terwijl je het innerlijke werk doet, ervaar je de wereld opnieuw en zo geef je een nieuwe werkelijkheid vorm.

Na 14 jaar leiderschap van het hart en 5 maanden van een persoonlijke retraite in Mexico ben ik volledig opgelijnd om je te begeleiden in de ervaring van Oneness. Ik liet mijn faalangst en angst voor concurrentie los en kwam tot een geheel nieuw niveau van dienstverlening, dat je hieronder ziet, Into the Leadership of Oneness. Loslaten wat niet langer een roeping is en durven een level hoger te gaan. Vanuit het hart naar de Bron. Ik laat deze Bron energie door mij stromen, creërend vanuit vreugde, vertrouwen en gemak.

Ik nodig je uit om het punt van eenheid te ervaren waar alle creatie vandaan komt door hart en bron op één lijn te brengen in deze luxe en warme 1,5 daagse retraite. Buiten het zelf is er geen angst. Leer om in die ruimte te vallen en te creëren, en je veilig te voelen om totaal vrij te zijn.

1,5 dag Oneness retreat 20/21 augustus is kleinschalig (15-20) voor een selecte groep. Op een magische plek, in een bosrijke omgeving (kosten en schema onderin).Daar gaan we gericht aan de slag met het beheersen van het eindspel van angst en de geboorte van je (nog) grotere potentieel. Overigens geloof ik dat iedereen die verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen leven een leider is. Als je een ‘ja’ voelt durf je dan deze te volgen, vol vertrouwen? (*Retraite zal in het Nederlands zijn, tenzij we internationaal publiek krijgen.)

Naast de Oneness Retreat organiseer ik op zaterdag 21 augustus tevens een brunch voor iedereen die ooit een training, masterclass, coaching of klas bij mij heeft gevolgd. Lijkt het je leuk om ervaringen uit te wisselen en een pitstop sessie te ontvangen? Klik hier!

Als we eenmaal leren te leiden vanuit liefde in plaats van angst, zal de wereld echt vrij zijn. – Esther van Toledo.

Voor wie?

Elke leider die de oproep voelt. Dat kan een CEO of een tandartsassistent, een winkeleigenaar of een marketingmanager zijn, allemaal leiders vanuit mijn perspectief. Een leider is iemand die klaar is om een niveau hoger te gaan. En weet dat alle verandering van binnenuit begint, klaar om het innerlijke werk te doen. Een leider neemt verantwoordelijkheid voor waar hij of zij is in het leven. Leiderschap is ook een collectieve kracht en in essentie is leiderschap leren hoe je samen de toekomst vorm kunt geven.

Lets create a new reality from Oneness.

Vanuit liefde,

Esther van Toledo

Oneness Retreat 20 & 21 augustus 2021

Welkom om 10.00 uur, ontvangst met thee/koffie. De retraite bestaat uit één lange sessie van een dag, van 10.30 tot 19.00 uur, met ongeveer een uur pauze in het midden.

  • Q&A sessie
  • Verbinden
  • Meditaties
  • Stilte
  • Oefeningen
  • Talks
  • Kosten 595 ex btw (incl. brunch volgende dag)

Locatie: Landgoed Prattenburg, Rhenen