Intensive Coaching

Je bent één click verwijderd van een nieuw en krachtig initiatief voor jouw persoonlijke groei en dat van je team.

Je krijgt alle modules, alleen dan intenser, op maat, helemaal voor jou, de ultieme instrumenten om jouw schip op koers te houden en optimaal in energie te blijven. Eén intensief traject puur voor jezelf. Wat ook een cadeau is voor je collega’s, bestuurders, teamleden, klanten, vrienden, familie, partner, buren en kinderen.

Je weet wat je wilt, maar…..je bent er nog niet. Nu begint het spannende spel om het voor elkaar te krijgen. En dan met een breed scala aan mensen om je heen met wie je het voor elkaar moet krijgen. Al deze personen zijn spelers op je pad naar geluk en succes in je leven. Met het 1–op-1 intensieve LOTH coachingsprogramma leer je slimmer met hen omgaan. Je wordt ingewijd in de kunst van het verbinden. Zo vergroot je de kans om te bereiken wat je wilt, samen met de mensen om je heen. Pas het toe en vergroot zo je kansen op succes!

Dit coachingsprogramma gaat dieper dan alleen de mentale laag.  3,5 maand ondersteun ik je intensief met een verdiepende aanpak die verder gaat dan je hoofd, want snappen wat je doet, maakt nog niet dat je het anders doet. Hier zit de crux; van 95% van ons gedrag zijn we ons niet bewust. Wil je echt vernieuwen, moet je bewustheid creëren door voorbij het hoofd, in het lijf en in het hart zakken. Je krijgt tools en technieken op maat, afgestemd op jouw unieke triggers, wensen en ambities. Een leiderschapstraject voor het verdiepen van je succes. Optimaliseer niet alleen je winstmarge maar ook je vreugdemarge. In dit traject zal je merken dat je zenuwstelsel getraind wordt en je anders gaat reageren op situaties of mensen die je voorheen deden ‘shaken’. Mensen gaan ook anders reageren op jou, je straalt een krachtigere energie uit en mensen (h)erkennen dat.