Brunch

Lieve deelnemers van Leadership of the Heart,

Als je ooit een training, masterclass, coaching of klas hebt gevolgd van mij dan heb ik iets speciaals voor je!

Na 14 jaar Leadership of the Heart en 5 maanden op persoonlijke retraite in Mexico, heb ik een nieuw programma ontwikkeld genaamd Leadership into Oneness. Waar het hart meer gaat over transformeren van triggers naar empowerment, gaat Oneness meer over verbinding tussen de Bron en het hart en daardoor te transformeren van angst naar vrijheid. Naast een nieuwe service, gooi ik het roer om en ga ik emigreren naar Mexico in 2 weken. Ik blijf bereikbaar voor online sessies en vlieg nog regelmatig heen en weer voor sommige cliënten. Voor nu iets speciaals… We gaan verbinden met alle ex deelnemers van Leadership of the Heart.

Op 21 augustus om 12.00 uur, organiseer ik een brunch voor alle ex-LOTH-ers ter afscheid en voor een update sessie. Ik zou heel graag nog zien dat jullie verbinden en netwerken. En ik zal er ook een soort pitstop sessie van maken, waar ik vragen behandel en cases in een live Q&A sessie van  ongeveer 2 uur. De kosten wil ik laag houden, als afscheidskadi met veel dankbaarheid. Maar wel met de basiskosten gedekt. Dat in ogenschouw nemend kom ik op 47,50 ex btw voor de brunch  plus Q&A. Kom langs voor comfort, joy en connection.

We zien elkaar op een magisch landgoed , genaamd Landgoed Prattenburg te Rhenen, het is een prachtige bosrijke omgeving.  We ontmoeten elkaar bij het koetshuis.

Meld je aan, als je interesse hebt dan weet ik hoeveel ik moet inkopen. Het gaat super leuk worden.

Ik hoop met mijn hele hart dat ik je zie en dat we kunnen verbinden en konijnen verhalen op kunnen halen. 😉

Deel deze pagina als je nog iemand weet en niet zeker bent of hij zij de mail heeft gezien. Hoe meer zielen…

Vanuit liefde,

Esther van Toledo

Brunch Leadership of the Heart 21 augustus 2021

Start om 12.00 uur

  • Live Q&A sessie
  • Verbinden
  • Netwerken

Locatie: Landgoed Prattenburg, Rhenen.