Training Verbinding - Effectief Leiderschap

Wat maakt leiderschap echt effectief? Welke terugkerende patronen verhinderen mijn succes? Wat maakt dat de mens dingen doet of zegt waar hij achteraf spijt van heeft? Wat is het nut van je emoties reguleren en die van anderen? Aan het eind van deze training ben je in staat beter in en aan te voelen en effectiever je doelen te bereiken.

Ontdek de voelbare aantrekkingskracht van 'autoriteit' en 'empathie'. Leer over de psychosomatiek en neurobiologie van de interpersoonlijke relaties. Ontvang superconcrete handvatten en technieken. Hiervoor gaan we voorbij het hoofd en zakken we in het lijf en in het hart voor een blijvend resultaat.

Wat komt aan bod?

  • Emotiemanagement
  • Personal branding
  • Persoonlijke effectiviteit
  • Energiebalans

Je komt erachter wat jouw triggers zijn, je kunt beter je grenzen aangeven, je bent je bewust van je eigen perspectief en je kunt je beter inleven in anderen. Je weet wat jou uniek maakt. Hierdoor kun je makkelijker en krachtiger leidinggeven aan verandering in jezelf, je omgeving en de organisatie. Je gaat krachtiger stralen en anderen (h)erkennen dat. Je moet eerst leiding geven aan jezelf voordat je leiding  kunt geven aan anderen.

Je resultaten na Effectief Leiderschap LOTH

Je vergroot je impact op de koers van de organisatie
Je stuurt vanuit authentiek leiderschap
Je weet welke patronen jou belemmeren en hoe je ze te lijf gaat
Je bent je bewust van de impact die je hebt op je omgeving

Wat kost het?

Deze tweedaagse training kost € 1895,- (excl. BTW). Dit bedrag is inclusief uitgebreide documentatie, lunch, parkeren etc. En een terugkom-middag om te verdiepen, te sparren op basis van je ervaringen uit de praktijk. Op al mijn trainingen zit een 100% tevredenheidsgarantie, dat is fijn om te weten.